Schot & Scheef | Over ons

Over ons

Achter Schot & Scheef zit een jong, enthousiast en eigenzinnig team dat unieke meubels maakt. Voor de stoere, handgemaakte meubels worden steenschotten gebruikt.

Steenschotten zijn grenen houten platen uit oude steenfabrieken; het hout is verweerd door de hitte van de bakstenen die er rechtstreeks uit de oven op werden geplaatst. De achtergebleven betonresten geven het hout een rauwe, industriƫle maar ook elegante look.

De combinatie van de warme uitstraling van  het hout met de stalen profielen en epoxy-afwerking maakt van ieder item een echte eyecatcher, die niet alleen in een klassiek, maar ook heel goed in een modern interieur past.

 

Het assortiment van Schot & Scheef bestaat uit salontafels, eettafels, kasten, dressoirs, banken, badkamermeubels, tuinmeubilair: teveel om op te noemen, want een geheel op maat gemaakte keuken behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Onze showroom en werkplaats vindt u aan de Anthony Fokkerweg 15 in Amsterdam. Naast een impressie van ons assortiment krijgt u hiermee meteen ook een kijkje in de keuken: u ziet hoe de meubels ter plekke worden gemaakt. U bent tijdens winkeluren van harte welkom, wij staan voor uw klaar voor een rondleiding, om uitleg te geven over ons uitgebreide assortiment of uw wensen op het gebied van maatwerk te bespreken. Kom eens vrijblijvend kijken!